Companie specializata in solutii cu vane, pompe, dozari si motoreductoare.

DESPRE NOI

SIALCO trading a fost infiintata in anul 1994

companie cu capital privat, romanesc

Scopul ei este sa ofere beneficiarilor din industrie solutii tehnice si sa le realizeze oferind partenerilor sai toate serviciile aferente necesare. SIALCO trading se implica in special in aplicatii de medie si inalta complexitate, care cer solutii tehnologice moderne si produse de cea mai buna calitate.

Sialco-a
Sialco-b

De-a lungul celor peste 20 de ani de realizare de lucrari si experiente specifice, am avut peste 4300 de beneficiari directi, cu care am vrut si am creat relatii serioase, profesioniste, de lunga durata.

Sialco-c
Sialco-d
Sialco-1
Sialco-2
Sialco-3
Sialco-4
Sialco-5
sialco-new
Sialco-22
Sialco
Sialco-24
Sialco-25

Produsele livrate, lucrarile efectuate, au fost oferite si realizate pentru cele mai importante firme din mediul industrial, preocuparile noastre concentrandu-se pe partea tehnica a aplicatiilor, pe oferirea unor solutii moderne si economice, bazandu-ne pe gama noastra de produse de cea mai inalta complexitate si calitate.

Sialco-e
Sialco-f

Dorim foarte mult sa ne perfectionam in domeniile in care ne-am specializat de-a lungul anilor, in care ne-am facut cunoscuti beneficiarilor nostri si sa fim, ca si pana acum, in grupul furnizorilor de solutii cu tehnologii si produse moderne, de inalta performata, fiabile, de care au nevoie clientii din Romania.

Sialco-g
Sialco-21
Dezvoltam activitatea noastra de colaborare cu parteneri din domeniul consultantei, a proiectarii si cu contractori generali, cu universitati si diferite organizatii internationale care au ca scop dezvoltarea si modernizarea tehnologiilor de varf si a aplicatiilor lor.
xxx
yy
Back to Top